Ο υπουργός Ακάρ είχε ιφτάρ με τους διοικητές του στο σημείο μηδέν των ιρακινών συνόρων.

Ο υπουργός Ακάρ είχε ιφτάρ με τους διοικητές του στο σημείο μηδέν των ιρακινών συνόρων.

25 Απριλίου, 2022 0 By admin
Ο υπουργός Ακάρ είχε ιφτάρ με τους διοικητές του στο σημείο μηδέν των ιρακινών συνόρων.

Ο υπουργός Ακάρ μετέβη στην περιοχή της βάσης Geyiktepe σε υψόμετρο 2.300 στην ύπαιθρο Çukurca με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Yaşar Güler και τον διοικητή των χερσαίων δυνάμεων στρατηγό Musa Avsever. Έχοντας νηστίσιμο με τον Mehmetçik στο σημείο μηδέν των συνόρων, ο Akar πήγε στη συνέχεια στο Σιρνάκ με τους διοικητές να τον συνοδεύουν.

“85 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ”

Ο Ακάρ, που επισκέφτηκε τους εμπόρους στο κέντρο του Σιρνάκ, συναντήθηκε με έντονο ενδιαφέρον από τους πολίτες. Καθισμένος σε έναν κήπο τσαγιού στην πλατεία, ο υπουργός Ακάρ και οι διοικητές συνομίλησαν με τον κόσμο. Αφού οι πολίτες είπαν, “Εάν ζούμε με ασφαλή και ειρηνικό τρόπο, είναι χάρη σε εσάς”, είπε ο υπουργός Ακάρ, “Ελπίζω ότι θα απαλλαγούμε από αυτή τη μάστιγα του τρόμου εντελώς μαζί. Όλα τα δεινά που έχουμε υποστεί θα έρθουν Τέλος, θα ζήσουμε τη ζωή μας πιο άνετα και με ασφάλεια μαζί με 85 εκατομμύρια ανθρώπους».

Τονίζοντας ότι οι δυνάμεις ασφαλείας και οι δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται στην πόλη με μεγάλη αγάπη, ενθουσιασμό και συμπόνια για την ειρήνη και την ασφάλεια των ανθρώπων, ο Ακάρ είπε:

“Όλα έχουν ομαλοποιηθεί και χαλαρώσει εδώ. Ελπίζω ότι αυτό θα εξελιχθεί περαιτέρω και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας σε ένα πολύ πιο άνετο και ασφαλές περιβάλλον. Το έργο του Προέδρου μας είναι ξεκάθαρο σε αυτό το θέμα. Η Τουρκία είναι τώρα ένα υπέροχο κράτος με τον πληθυσμό, τον πολιτισμό της , ιστορία, στρατός και έθνος. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προκαλέσει σύγχυση, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ταράξει τα πράγματα. Είμαστε 85 εκατομμύρια αδέρφια. Τα μαρτύριά μας είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού. Στα μαρτύριά μας, άνθρωποι από το Σιρνάκ και την Αδριανούπολη , άνθρωποι από το Cizreli και το Kayseri είναι ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα. Αυτή είναι η πιο όμορφη εικόνα και η απόδειξη ότι είμαστε αδέρφια. Επίσης, δεν κάνουμε καμία διάκριση. Εργαζόμαστε για την ασφάλεια και την άνεση 85 εκατομμυρίων ανθρώπων.”