Ποιες εκπομπές παίζονται απόψε;  Δευτέρα σειρά όλων των καναλιών, 25 Απριλίου 2022 ροή μετάδοσης!

Ποιες εκπομπές παίζονται απόψε; Δευτέρα σειρά όλων των καναλιών, 25 Απριλίου 2022 ροή μετάδοσης!

25 Απριλίου, 2022 0 By admin
Ποιες εκπομπές παίζονται απόψε;  Δευτέρα σειρά όλων των καναλιών, 25 Απριλίου 2022 ροή μετάδοσης!

Όταν βλέπουμε τη σειρά τη Δευτέρα, υπάρχουν φιλόδοξες σειρές με διαφορετικά θέματα. Κάθε σειρά έχει το δικό της κοινό. Κατά καιρούς οι προσδοκίες της σειράς αλλάζουν και τις προτιμήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές οι αγαπημένες σειρές έχουν καθοριστεί από το κοινό από το πρώτο επεισόδιο. Λοιπόν, ποιες τηλεοπτικές εκπομπές είναι σε ποιο κανάλι το βράδυ της Δευτέρας; Εδώ είναι οι σειρές της Δευτέρας..

ΤΙ ΣΕΙΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ;

SHOW TV streaming 20.00: Three Kurus
Ροή μετάδοσης του FOX TV: 20:00 Απαγορευμένη Apple
Ροή μετάδοσης TRT 1: 20:00 Αλπαρσλάν: Μεγάλος Σελτζούκος
Ροή ATV 20: Ο δικαστής

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΡΙΤΗΣ

Ομέρ Αρίφ Ντέρμαν; Είναι ένας επιτυχημένος κριτής που έχει υιοθετήσει την αρχή του να είναι έντιμος, δίκαιος και ευσυνείδητος, αγαπητός και σεβαστός από το περιβάλλον του. Ο γιος του Οζάν προκαλεί ατύχημα στην επέτειο του θανάτου της μητέρας του. Ο νεαρός άνδρας που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο του Οζάν πεθαίνει στο σημείο παρά τις προσπάθειές του. Ο Οζάν, που έφυγε πανικόβλητος από τον τόπο του ατυχήματος, λέει στον πατέρα του τι του συνέβη όταν επιστρέφει σπίτι. Ο Ομέρ Αρίφ, που πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να φέρει τον γιο του στη δικαιοσύνη με τα ίδια του τα χέρια, συναντά μια άσχημη έκπληξη εκεί. Το άτομο που σκότωσε ο Οζάν είναι ο γιος του Azem Demirkıran, ενός από τους διάσημους επιχειρηματίες της χώρας και αρχηγού του συνδικάτου του εγκλήματος. Αυτός ο άντρας, που φημίζεται για τη σκληρότητά του, και η σύζυγός του Zümrüt Demirkıran θέλουν να βρουν τον δολοφόνο του γιου τους το συντομότερο δυνατό και ορκίζονται να εκδικηθούν. Ο Ömer Arif, ο οποίος προσπάθησε να πάρει σωστές και δίκαιες αποφάσεις σε όλη του τη ζωή, πρέπει τώρα να ηρεμήσει τη συνείδησή του για να προστατεύσει τον γιο του ως πατέρα. Ο δικαστής θα πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του, αυτή τη φορά για λογαριασμό του γιου του! Επιπλέον, μη γνωρίζοντας ότι μέρα με τη μέρα θα βυθίζεσαι σε μια βρώμικη ιστορία που δύσκολα βγαίνεις…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΕΝΤΩΝ

Το παιχνίδι καταδίωξης μεταξύ του Kartal, του αρχηγού της μαφίας, που είναι ο «προστάτης» του Çıngıraklı, μιας πολύχρωμης ρωμαϊκής γειτονιάς με τους μοναδικούς χαρακτήρες και τους σκληρούς κανόνες, και της Efe, του απερίσκεπτου και απείθαρχου επίτροπου του Οργανωμένου Γραφείου, ανατρέπεται με έναν φόνο. υπόθεση. Τα μονοπάτια που ακολουθούν για να πιάσουν τον δολοφόνο θα τους οδηγήσουν σε ένα όνομα που δεν θα μαντέψουν ποτέ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ALPARSLAN BIG SELJUK

Η σειρά θα καλύπτει την κρατική δομή, τα πολιτικά γεγονότα, τους πολέμους και τη ζωή του σουλτάνου Αλπαρσλάν της Μεγάλης Αυτοκρατορίας των Σελτζούκων. Ο Εβτσέν θα υποδυθεί τον Ακτσά Χατούν, ο οποίος έζησε την περίοδο των Σελτζούκων το 1071. Ο Arduç θα δώσει ζωή στον χαρακτήρα του Alp Arslan. Ο Erdinç Gülener υποδύεται τον πατέρα του Alparslan, Çağrı Bey και ο Barış Bağcı τον θείο του Tugrul Bey.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΗΛΩΝ

Η Zeynep (Sevda Erginci) και η Yıldız (Eda Ece) είναι δύο αδέρφια που αγαπούν πολύ το ένα το άλλο, αλλά έχουν τελείως διαφορετικά όνειρα. Η ζωή της Yıldız αλλάζει όταν γνωρίζει την Ender Argun (Şevval Sam), τη βασίλισσα της υψηλής κοινωνίας. Η Έντερ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Γιλντίζ για να ξεφορτωθεί τον σύζυγό της Χαλίτ Αργκούν (Ταλάτ Μπουλούτ) και παρουσίασε στον Γιλντίζ την προσφορά της ζωής του. Ενώ αυτά συμβαίνουν στη ζωή του Yıldız, η εταιρεία στην οποία εργάζεται η Zeynep αγοράζεται από τον Alihan Taşdemir (Onur Tuna). Ο Alihan είναι ένας εξαιρετικά αλαζονικός, αλαζονικός, πλούσιος επιχειρηματίας. Οι αντιθέσεις της Ζεϊνέπ και της Αλιχάν σύντομα μετατρέπονται σε αλληλεπίδραση. Αυτό που δεν γνωρίζει η Zeynep είναι ότι ο Alihan είναι ο σύντροφος του Halit και αδερφός της δεύτερης συζύγου του.

Ηθοποιοί της σειράς Three Sisters και θέμα: Διασκευή Three Sisters ή πού γυρίστηκε;

Ηθοποιοί της σειράς Three Sisters και θέμα: Διασκευή Three Sisters ή πού γυρίστηκε;