Last Minute – Καιρός (13-05-2022)

Last Minute – Καιρός (13-05-2022)

13 Μαΐου, 2022 0 By admin

Στα πελάγη δεν αναμένονται ισχυροί άνεμοι. Ο άνεμος, που γενικά πνέει μέτριας έντασης, πνέει ασθενής στο Κεντρικό Αιγαίο και την Ανατολική Μαύρη Θάλασσα.

Στην περιοχή του Μαρμαρά είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία είναι 27 βαθμοί στην Κωνσταντινούπολη και 28 βαθμούς στην Προύσα. Γύρω από την Αδριανούπολη, φτάνει τους 30 βαθμούς.

Μερικές νεφώσεις παρατηρούνται και στην Περιφέρεια Αιγαίου. Τοπικά περάσματα βροχής αναμένονται γύρω από το Ντενιζλί. Η θερμοκρασία μετράται στην περιοχή από 25 έως 30 βαθμούς σε όλη την περιοχή.

Μερικώς συννεφιασμένος επικρατεί στη Μεσογειακή Περιφέρεια. Η θερμοκρασία είναι 27 βαθμούς στην Αττάλεια, 26 βαθμούς στη Μερσίνα και 29 βαθμούς στα Άδανα. Ανάλογες θερμοκρασίες και καιρός αναμένεται να είναι το Σάββατο.

Στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολίας, ο καιρός είναι λιγότερο συννεφιασμένος και ο ήλιος είναι ορατός. Η θερμοκρασία μετράται στους 25 βαθμούς και πάνω στα δυτικά της περιοχής, και 20-22 βαθμούς στα ανατολικά.

Δεν υπάρχει βροχόπτωση στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ο καιρός είναι λιγότερο συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία είναι 25 βαθμοί στο Bolu, 19 βαθμούς στη Σαμψούντα και 16 βαθμούς στην Τραπεζούντα.

Λίγο συννεφιασμένος ο καιρός στην Περιφέρεια της Ανατολικής Ανατολίας. Βροχές παρατηρούνται μόνο στα νότια τμήματα της περιοχής. Η θερμοκρασία μετράται στους 21-22 βαθμούς στα δυτικά της περιοχής και 16-17 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές της περιοχής.

Λιγότερο συννεφιασμένος είναι και ο καιρός στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ανατολίας. Η θερμοκρασία είναι 25 βαθμοί Κελσίου στο Γκαζιαντέπ, 24 βαθμοί Κελσίου στο Ντιγιαρμπακίρ και 27 βαθμοί Κελσίου στη Σανλιούρφα. Άνοδος 3-4 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο.