Last Minute – Καιρός (15-05-2022)

Last Minute – Καιρός (15-05-2022)

14 Μαΐου, 2022 0 By admin

Ο καιρός είναι πολύ συννεφιασμένος στην περιοχή του Μαρμαρά, ενώ καταιγίδες παρατηρούνται και γύρω από την Αδριανούπολη. Η θερμοκρασία στην περιοχή μετριέται συνήθως στην περιοχή από 25 έως 30 βαθμούς.

Νεφώσεις πυκνώνουν και στην Περιφέρεια Αιγαίου. Στο εσωτερικό αναμένονται καταιγίδες. Η θερμοκρασία είναι 27 βαθμούς στη Σμύρνη, 26 βαθμούς στο Ντενιζλί και 19 βαθμούς στο Αφιονκαραχισάρ.

Συννεφιασμένος και βροχερός επικρατεί στη Μεσογειακή Περιφέρεια. Οι βροχοπτώσεις είναι αποτελεσματικές στις δυτικές και ανατολικές πόλεις της περιοχής. Οι βροχές δεν μένουν μέχρι τη Δευτέρα, παρατηρείται μερικώς συννεφιασμένος καιρός.

Καταιγίδες γενικά στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολίας. Στα ανατολικά της περιοχής, αυτές οι βροχοπτώσεις παρατηρούνται έντονες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις.

Οι έντονες βροχοπτώσεις είναι επίσης αποτελεσματικές στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Η θερμοκρασία είναι 21 βαθμοί Κελσίου στο Μπολού και τη Σαμψούντα και 19 βαθμούς Κελσίου στην Τραπεζούντα.

Καταιγίδες παρατηρούνται επίσης στην περιοχή της Ανατολικής Ανατολίας. Οι βροχοπτώσεις αυτές θα είναι ισχυρές στα βόρεια της περιοχής. Η θερμοκρασία είναι 20 βαθμοί στο Ερζερούμ και 26 βαθμούς στη Μαλάτια.

Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ανατολίας οι ισχυρές βροχές συνοδεύονται από καταιγίδες. Η θερμοκρασία είναι 27 βαθμούς στο Γκαζιαντέπ, 28 βαθμούς στο Ντιγιαρμπακίρ και 30 βαθμούς στη Σανλιούρφα.