1. Anasayfa
  2. Güncel Teknoloji

Görsel Arama Tekniği 2022

Görsel Arama Tekniği 2022
Görsel Arama Tekniği 2022
1

Görsel Arama Tekniği 2022 ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. Görsel arama tekniği, insanların her şey için metin tabanlı aramalardan kurtulmasına yardımcı oldu. Resim arama yardımcı programlarının geliştirilmesinden önce, insanlar doğru bilgiyi bulmak için hangi anahtar kelimelerin uygun olduğunu bilmeleri gerektiğinde bile anahtar kelimelerle arama yapmak zorunda kalıyordu. Ancak artık insanlar görselleri girdi olarak kullanabiliyor ve kendi bağlamlarına göre sonuç alabiliyor.

Dünya çapındaki İnternet kullanıcıları, geliştirildikten sonra ters görüntü yöntemini anında takdir ettiler. Artık görsel arama metin tabanlı aramalardan veya diğer yöntemlerden daha uygun olduğunu düşündüklerinde bu yöntemi kullanıyorlar. Kullanıcıların resimli arama için olumlu yanıt vermesinin birincil nedeni, günlük yaşamlarında birçok fayda sağlamasıdır. Bu yazıda, sıradan internet kullanıcıları için tersine çevirmenin fotoğraf arama en önemli faydalarından birkaçını tartışacağız. İşte buradalar!

Bilinmeyen Nesneleri Tespit Edin Görsel Arama Tekniği 2022

Bilinmeyen Nesneleri Tespit Edin ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. İnsanlar görsel arama motorlarını çoğunlukla resimlerdeki bazı nesneleri tanımakta zorlandıkları zaman kullanırlar ve herhangi bir nedenle onları tanımlamak çok önemlidir. Örneğin, sağlık açısından olağanüstü yararları olan bir bitkinin resmini gördüğünüzde olabilir, ancak adını bilmeniz gerekir.

Ayrıca, tanımlanamayan öğeler hakkında daha fazla bilgi almanız gerekebilir. Bu neredeyse herkesin başına gelir. Bu sorunun tek uygulanabilir çözümü ters resim arama yöntemidir.

Bu nesneleri tanımlamak için görüntü tersine arama motorunu kullandığınızda, gerekli tüm bilgileri birkaç saniye içinde sağlar. Aslında, bu arama platformları bu nesneleri tanımlar ve web sayfalarını aynı veya benzer resimlerle görüntüler. Böylece birbirine en çok benzeyen resimlerin bulunduğu sayfaları inceleyerek o nesnelerle ilgili ihtiyacınız olan bilgileri kolaylıkla toplayabilirsiniz.

Orijinal Ürünleri Piyasada Bulun

Orijinal Ürünleri Piyasada Bulun ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. E-Ticaret dünyası dolandırıcılarla dolu. Dolandırıcılar kullanır , benzer web siteleri oluşturur ve şirketin adını kullanarak düşük kaliteli ürünler satar.

Bu yasa dışı ve etik olmayan uygulama, piyasada isimlerini korumak için sürekli olarak en iyi ürünleri sağlayan tüketicilere ve şirketlere zarar vermektedir.

Güvendiğiniz bir şirket adına dolandırılmaktan kaçınmak istiyorsanız, herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce her zaman ürünlerin orijinalliğini bilmelisiniz. Bunu görsel arama motorlarıyla yapabilirsiniz. Süreç aynı. Sadece görselle arama ve arama motorları girişinizi gerekli bilgilerle yanıtlayacaktır. En iyi sonuçları keşfedin ve hangi E-Ticaret mağazasının güvenilir olduğunu bulacaksınız.

Sahte Profilleri 

Sahte Profilleri ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. Tanıyın Ters görsel arama motorları, insanların tanımlanamayan nesneler hakkında daha fazla bilgi toplamasına izin vermenin yanı sıra, sahte sosyal medya profillerini tanımalarına da yardımcı olur.

Sahte profiller hemen hemen her sosyal medya platformunda yaygındır. Ne yazık ki, çoğu sosyal medya profili, sahte profil oluşturma konusunda herhangi bir kısıtlama getirmemiştir.

Sahte profillerle ilgili bu kural eksikliğinden yararlanan birçok dolandırıcı ve pazarlamacı, çıkarları için sahte sosyal medya profilleri oluşturur. Örneğin, dolandırıcılar onları insanları yağmalamak için kullanır, pazarlamacılar bunları düşük kaliteli ürünleri tanıtmak için kullanır ve pek çok kişi bunları başkalarıyla ilişki kurmak için kullanır.

Sahte profilin amacı ne olursa olsun buna izin verilmemelidir. Ancak sıradan internet kullanıcıları olarak bu konuda bir şey yapamıyoruz. Yapabileceğimiz şey, sahte profilleri tanımak. Bir sosyal medya profil resmi yükleyerek, belirli bir profilin gerçek olup olmadığını hızlıca öğrenebiliriz.

Resim arama motorları, hangi profillerin aynı resmi kullandığını gösterecektir. Yükleme zamanlamasını ve diğer profil resimlerini kontrol ettikten sonra, gerçek profili hızlıca keşfedebilirsiniz.

Dolandırıcılığı Önleyin

Dolandırıcılığı Önleyin ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. Dropshipping ve E-Ticaret dolandırıcılığına ek olarak, diğer dolandırıcılık türleri de yaygındır. Catfishing, aralarında en yaygın olanıdır.

Kedi balıkçılığında dolandırıcılar, başkalarının resimli verilerini kullanır, gerçek insanlar gibi davranır ve hedeflerinden maddi çıkar sağlamaya çalışır. Bu tür dolandırıcılık dünya çapında yaygındır. Ne yazık ki insanlar gerçek bir insanla konuştuklarına inanıyor ve onlara yardım etmek için para gönderiyor.

Görsel arama tekniği ile resimleri ters (fotoğraf arama) motorlarında kontrol ederek bu tür dolandırıcılıkların önüne kolayca geçebilirsiniz. Kedi balıkçılığının yanı sıra, resimli arama yöntemi, fotoğrafları içeren hemen hemen her tür dolandırıcılıktan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Öğreticiler ve Tarifler Bulun

Öğreticiler ve Tarifler Bulun ile alakalı içeriğimize hoş geldiniz. Diyelim ki sosyal medyada lezzetli bir yemek fotoğrafı gördünüz ve onu denemek istiyorsunuz. Ancak, bir sorun var. Genellikle yemek hikayelerini veya görsellerini paylaşanlar tarifi paylaşmazlar. Ama endişelenme. Görsel arama motorları tarifi bulmakta oldukça yardımcı oluyor. Denemek istediğiniz yemeğin ekran görüntüsünü veya resmini çekin. Ve bundan sonra ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz.

Son Sözler

Diğer birçok teknoloji gibi görsel arama teknolojisi de her internet kullanıcısı için çok faydalıdır. Birçok görevi yerine getirmelerine yardımcı olur ve ayrıca zor kazandıkları paradan tasarruf etmelerine yardımcı olur. Bu yüzden başarılı oluyor ve dünya çapındaki kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Google baz alarak arama yapabilirsiniz. Önceki içeriğimiz olan Kız Oyun Nickleri içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir