1. Anasayfa
  2. Mobil

En Popüler Google Play Store Uygulamaları, Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak 5 Uygulama

En Popüler Google Play Store Uygulamaları, Günlük Hayatınızı Kolaylaştıracak 5 Uygulama
Google play store uygulamaları
0

Günlük Hayatımızı Kolaylaştıracak En Popüler Google Play Store Uygulamaları

Popüler Google Play Store uygulamaları Google şirketi tarafından geliştirilmiş olan mağazada sunulan uygulamalardır. Bu uygulamalar fazla indirilip kullanılan uygulamalar olduğundan dolayı popüler uygulama adı ile anılmaktadır. Uygulamaların kimisi ücretli iken bazısı da tamamen ücretsizdir. Bu uygulamalar birbirinden farklı alanlarda hizmet veren uygulamalardır. Özellikle pandemi döneminde yaşanan eve kapanma sürecinde uygulama kullanımı hızla arttırmıştır. Artan talepler uygulama tasarlanmasını ve bu uygulamaların yazılıma dönüştürülmesini de hızlandırmıştır. Herhangi bir kategoride uygulama seçerken sahip olduğu özellikler ve sizlere sunmuş olduğu hizmetleri detaylı bir şekilde bilmek son derece önemlidir. Popüler uygulamalar genellikle alanında en iyi hizmeti sunan uygulamalar olmaktadır.

En Başarılı Google Play Store Uygulamaları

En başarılı Google Play Store uygulamaları hitap ettikleri kullanıcı kitlesine göre değişkenlik göstermektedir. Bu uygulamaların her biri birbirinden farklı özellikler sunmaktadır. Sunmuş olduğu bu özellikler sayesinde gündelik yaşamımızı oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu uygulamalardan bazıları şunlardır;

1-Spotify Uygulaması

Müzik üzerine kurulmuş bir uygulamadır. Sadece kendi ülkenize ait değil tüm dünyada yer alan müziklere kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Uygulama tarafından hazırlanmış olan çalma listelerini dinleyebilme imkânınız bulunmaktadır. Bunun dışında kendi şahsi çalma listenizi de hazırlayabilme özelliği sunmaktadır. Ücretsiz bir şekilde yüklenmektedir. İndirilen şarkılarda yine ücrete tabi değildir. Dinlediğiniz ya da indirdiğiniz müzikler en yüksek kalitede sese sahiptir. Önceden silmiş olduğunuz bir çalma listesine yeniden ulaşma imkânınız bulunmaktadır. Popüler Google Play Store uygulamaları içerisinde yer alan bu müzik uygulaması alanında en başarılı olan uygulamadır.

google play store uygulamaları
google play store uygulamaları

2-Google Pay

Bu uygulama günlük hayatınızı oldukça kolaylaştıran bir hizmettir. Google Pay ile istediğiniz yere para transferi yapabilir ve istediğiniz ürünü satın alabilirsiniz. Her türlü ödeme işlemini güven içerisinde bu uygulama ile gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı kullanma konusunda zorluk çekenler için sesli komut sistemi de uygulama içerisinde yer almaktadır. Sesli komut sayesinde tüm transfer işlemleri pratik bir şekilde gerçekleşmektedir. Tüm faturalarınızı tek bir tıkla sıra beklemeden kolay ve hızlı bir şekilde ödeyebilirsiniz. Ayrıca bu uygulamanın her kullanıldığı işlemde hediyeler kazanılmaktadır. Sahip olduğu ve sunduğu tüm bu özellikler nedeni ile en başarılı Google Play Store uygulamaları arasında yer almaktadır.

3-Zomato

Yemek kategorisinde hizmet veren bir uygulamadır. Evden yemek siparişi verme konusunda büyük kolaylıklar sağlamaktadır. İçerisinde şehrinizde yer alan restoranlar, yemekler ve menüler yer almaktadır. Her yemeğin görsel resmi yer almaktadır. İçerisinde ayrıca kullanıcı deneyimlerine de yer verilmektedir. Bu sayede yorumlar incelenerek daha iyi karar verilmesi sağlanmaktadır. Uygulama gitmek istediğiniz restoranlara rezervasyon işlemi gerçekleştirebilme imkânı sunmaktadır. Uygulama üzerinden arkadaşlarınız ile yaşadığınız restoran deneyimlerini konuşup sohbet edebilirsiniz. Restoranlara ait adres bilgilerine kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Uygulamada yer alan üyeliğinizi belirli bir ücret karşılığında bir üst basamağa taşıyabilirsiniz.

4-Wallet

Popüler Google Play Store uygulamaları içerisinde bulunan bu uygulama gelir ve giderlerinizi dengede tutmanızı sağlayan bir uygulamadır. Aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sahip olduğunuz mali durum hakkında her an haberdar olmanızı sağlamaktadır. İçerisinde banka hesaplarınız ve kredi kartlarınızda yer almaktadır. Uygulama sayesinde kolay bir şekilde kartlarınızı yönetebilirsiniz. Yapmış olduğunuz tüm harcamalar hakkında detaylı bilgiler edinme şansı sunmaktadır. Ayrıca geçmiş döneme ait bilgilere de kolayca erişim imkanı sunmaktadır. Zaman belirleyicisi sayesinde fatura ödemeleri günü gününe hatırlatılmaktadır. Böylece ödeme yaparken geç kalma faizi ödemek zorunda kalınmamaktadır. Uygulama üzerinden para biriktirebilmek için tasarruf fonları oluşturulabilmektedir. Sunmuş olduğu tüm bu özellikler sayesinde kullanıcı sayısı her geçen gün artmaktadır.

5-Google Cihazımı Bul

En başarılı Google Play Store uygulamaları arasında yer alan bu uygulama gündelik yaşantımızda oldukça önemli bir yer almaktadır. Hırsızlık ya da kayıp olayları her insanın başına gelen olaylardır. Bu uygulama sayesinde bu gibi olumsuz durumlarla kolay bir şekilde baş edilmektedir. Bu uygulama ile senkronize edilmiş akıllı cihaz herhangi bir nedene bağlı olarak kaybolduğunda uygulama üzerinden konumu kolayca saptanmaktadır. Akıllı cihazınız içerisinde yer alan tüm gizli bilgileri çalınma durumunda uzaktan kolayca silebilme imkanı sunmaktadır. Kayıp cihazınıza hızlı bir şekilde ulaşabilmek için uzaktan komut vererek müzik çalabilme imkanı sunmaktadır. Böylece yerini kolayca saptama şansı elde edilmektedir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir